Nieuwsgierig naar Bodytec? Bekijk hier onze site.

Beau

Yoga instructeur

Naam Beau
Functie Yoga instructeur
Expertise(s) Alles dat met yoga te maken heeft

Introductie

Allereerst zal ik mijzelf eventjes voorstellen. Mijn naam is Beau, ik ben 23 jaar en ik kom uit Pijnacker. In april 2019 heb ik mijn certificaat behaald tot yoga docente in India. Voordat ik dit ging doen heb ik veel rondgereisd door Azië en Australië. Hier kwam ik meer en meer in contact met yoga en heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn opleiding tot yoga docente wilde volgen. 

Yoga heeft mij geleerd om de wereld en mijzelf in een ander jasje te zien. Ik kan luisteren naar mijn lichaam en ik weet wat het nodig heeft. In de tijden waarin we nu leven zijn veel mensen het contact met hun lichaam verloren en weten ze niet zo goed hoe ze dit moeten herstellen door de  stress en drukte van het dagelijks leven. Met mijn yoga lessen wil ik mensen helpen die band tussen lichaam en geest op te zoeken en weer het verhaal te kunnen lezen wat ons lichaam aan ons vertelt. Naast de fysieke yoga (asana), ben ik altijd erg geïnspireerd door de yoga filosofie en levensstijl van yoga en dit behandel ik ook in mijn lessen. 

Bij Bodytec zal ik hatha yoga en yin yoga gaan geven. Hatha yoga is de basis vorm van fysieke yoga en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Elke les heb ik een thema waarop we gaan focussen, zoals bijvoorbeeld de schouders, de rug, twisten en hart openers. Bij de yin/restorative yoga gaan we echt even een stapje terug doen. Ik doe enkele houdingen die we voor een langere tijd vast houden met behulp van ondersteuningen. Door de houdingen langer vast te houden werken we in op het bindweefsel ipv de spieren. Dit zorgt voor meer mobiliteit, flexibiliteit en soepelheid. Niet alleen in het lichaam, maar ook in het hoofd en onze gedachten patronen. Het helpt om het lichaam en de geest in een stand van rust en diepe ontspanning te brengen. Deze yoga is geschikt voor iedereen, maar vooral voor mensen met fysieke/mentale klachten en die veel stress ervaren in het dagelijks leven. 

Tot snel in 1 van mijn lessen!

Namasté