Nieuwsgierig naar Bodytec? Bekijk hier onze site.

Helga

Orthomoleculair -en kPNI therapeut

Naam Helga
Functie Orthomoleculair -en kPNI therapeut
Expertise(s) Voeding, coaching, Powerslim en Sportvasten

Introductie

Mijn naam is Helga Sierat en al ruim 15 jaar werkzaam als afslankcoach. Mijn passie is je begeleiden met afvallen om je kwaliteit van leven te optimaliseren. Daarmee bedoel ik dat je weer leeft met voldoende energie en zelfvertrouwen in een slank en fit lichaam. Zodat je met plezier kan genieten van datgene wat je gelukkig maakt. Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staan. Daarom heb ik in 2005  Body Management opgericht met als missie je te inspireren, motiveren en te helpen om weer lekker in je vel te komen en te blijven.

Mijn focus ligt bij afslanken met Powerslim en Sportvasten. Dit omdat ik na 15 jaar geen succesvollere methode ben tegengekomen om eenvoudig en effectief af te vallen. Omdat het niet gaat om minder eten, maar om anders eten. Voeding heb je nodig om een optimaal gezond lichaam te krijgen. Alles wat je eet en drinkt gebruikt je lichaam om te herstellen en te vernieuwen. En als er sprake is van overgewicht is iedere kilo die je minder weegt een directe winst voor je gezondheid. 

Daarnaast ligt het accent op coaching. Wil je lekker in je vel blijven zitten, dan is het minstens zo belangrijk om oude patronen en belemmerende overtuigingen op te ruimen. Anders blijf je in dezelfde valkuil stappen. Wanneer het je lukt om de "KNOP" om te zetten, dan is het resultaat blijvend. Daarom heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd om jou hierin te begeleiden voor een blijvend en succesvol slank resultaat.