Nieuwsgierig naar Bodytec? Bekijk hier onze site.

Sharon

Eigenaresse en personal trainer

Naam Sharon
Functie Eigenaresse en personal trainer
Expertise(s) Bodytec instructeur, personal trainer, bootcamp instructeur, sportmasseur, voeding (basis) en snowboardinstructeur.

Introductie

Hi allemaal, welkom bij MeerFit. Eerst zal ik een klein stukje over MeerFit aan jullie vertellen en daarna mijzelf kort introduceren. MeerFit bestaat al ruim 10 jaar, als 18 jarige ben ik gestart met personal training aan huis. Met een auto vol materialen reed ik Nederland door om klanten te trainen. Een hele leuke manier van trainen maar wat heel veel tijd in beslag nam. Toen Bodytec op mijn pad kwam heb ik me daar vol overgave op gestort en is het wat stil geworden rondom MeerFit. Nu na al die jaren vond ik het tijd worden dat MeerFit weer ging leven, niet rondreizend maar lekker op 1 plek. Trots ben ik dan ook dat ik Bodytec en MeerFit kan samenvoegen in ons mooie pand op de Dorpsstraat in Nootdorp,.  Weliswaar op een andere manier, maar MeerFit is weer helemaal terug!

Zelf ben ik altijd bezig met een gezonde levensstijl, en ja dat betekend dat je echt wel eens wat lekkers mag en kan eten/drinken. Deze stijl probeer ik samen met mijn team stapsgewijs mee te geven aan onze klanten. Niet te streng, niet te los maar mooi ertussenin gebalanceerd en dan vooral luisterend naar je lichaam. Ik ben een echte sportfanaat. Je zult mij vast wel eens tegenkomen buiten, lekker stuk hardlopen of bij mooi weer op de racefiets. Ook binnen in de fitness en uiteraard op de Bodytec zie je mij wekelijks. Sinds kort ben ik meer de pilates hoek ingedoken, want voor mij waren soepele spieren geen vanzelfsprekendheid. Alles ging een tijd lang om power, maar nu langzaam komt er ook meer souplesse in. Op de werkvloer zult u mij veel beneden Bodytec lessen zien geven. Ons team van professionals gaat boven lekker met je aan de slag.

Nogmaals welkom bij MeerFit en we zien je snel in onze studio!