Nieuwsgierig naar Bodytec? Bekijk hier onze site.

Voedingsconsult

Voed jij je lichaam of vul je het alleen?

Door ons jouw voedingskeuzes te laten analyseren krijg je inzicht of jij de juiste keuzes maakt omtrent voeding. Vergeet niet, het gaat hier om keuzes die je elke dag talloze keren maakt. Nog belangrijker is dat je advies krijgt over waar en op welke manier je verbeteringen kunt boeken. Onder professionele begeleiding van onze voedingsconsulent Angelo van der Hout krijg je persoonlijk advies, tips en tricks, en een portie motivatie die ervoor gaan zorgen dat jouw gezondheid vooruit gaat.

Natuurlijk hoef je niet van de ene op de andere dag alles om te gooien. Met behulp van een aantal kleine basisregels kun je je van binnen én buiten al snel veel beter voelen. Stap voor stap gaan we aan de slag, op jouw tempo, zodat je de nieuw aangeleerde adviezen daadwerkelijk volhoudt. Op naar de beste versie van jezelf!

1. Get Started Pakket

Heb jij al een goed beeld van hoe je het beste aan de slag kunt, maar heb je een stok achter de deur nodig om goede gewoontes vol te houden? Dan is het Get Started pakket wat voor jou. Je wordt twee keer gewogen en gemeten, aan het begin van het programma en na 8 weken. Immers, vooruitgang kun je pas meten als je precies weet wat het vertrekpunt is. Daarnaast krijg je een voedingsanalyse met bijbehorende adviezen die als extra handvaten bieden de komende periode. Dit zodat je nog mooiere resultaten kunt boeken de komende 8 weken.

In het kort:

  • 2x Wegen en meten (aan het begin en na 8 weken)
  • Voedingsanalyse

2. Healthy You Pakket

Wil je je richten op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl op een stapsgewijze manier? Het Healthy You pakket doet precies dat. Naast wegen en meten en een voedingsanalyse, krijg je 4 voedingsconsulten aangeboden. Stap voor stap gaan we samen aan de slag om gezondere keuzes te maken. Waardevolle inzichten in je huidige keuzes en hoe die te verbeteren vormen het uitgangspunt van dit programma. Op naar een leefstijl die bij jou past en waarbij balans de sleutel tot succes is. Het belangrijkste doel: dat jij lekker in je vel zit, vol energie zit en je fit voelt.

In het kort:

  • 2x Wegen en meten (aan het begin en na 8 weken)
  • Voedingsanalyse
  • 4 consulten van 30 minuten

3. Goalgetter Pakket

Droom jij van een bepaald doel, maar lukt het maar niet om die te verwezenlijken? Dan wordt het nu tijd om daar verandering in te brengen. Aan het begin en na 8 weken wordt je gewogen en gemeten. Ondertussen gaan een voedingsanalyse en 8 consulten ervoor zorgen dat je deze keer echt resultaat gaat boeken. We kijken samen met jou eerst naar je huidige voedingspatroon. Vanuit hier worden persoonlijke adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan om zo een gezondere basis te creëren. De persoonlijke aandacht, juiste kennis en inzichten in je huidige beweeg -en eetpatroon gaan helpen bij het in praktijk brengen van gezondere gewoontes. Tijdens de consulten bespreken we jouw ervaringen, vorderingen en hoe om te gaan met lastige situaties. Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen. Mocht je tijdens een consult iets vergeten te vragen of doet een lastige situatie zich voor waarbij je per direct advies nodig hebt, geen nood. Wij zijn 24/7 beschikbaar om van jou een echte goalgetter te maken. Actieve en persoonlijke begeleiding, waardevolle informatie en de juiste inzichten gaan leiden tot een nieuwe levensstijl; wij motiveren je om topfit te worden.

In het kort:

  • 2x Wegen en meten (aan het begin en na 8 weken)
  • Voedingsanalyse
  • 8 consulten van 30 minuten
  • 24/7 ter beschikking voor vragen, adviezen etc.

Geïnteresseerd, zijn er toch nog wat vragen of gaan we gewoon meteen starten? Mail dan naar voeding@meerfit.nl